Náhradní díly Jawa arrow Diskuze
Diskuze
Vítej, Host
Prosím Přihlásit nebo Registrovat.    Zapomněli jste heslo?
Co děláte v zimě ? (1 zobrazeno) (1) host
Jdi dolů Odeslat odpověď Oblíbené: 0
TÉMA: Co děláte v zimě ?
Uďa (Uživatel)
Platinum Boarder
graphgraph
Odhlášení uživatelé Klikněte sem pro zobrazení profilu uživatele
Pohlaví: Muž udamerotin1 TatranManetKlub l.opletal@seznam.cz Místo: Olomouc Nrozeniny: 1973-01-31
Co děláte v zimě ? 12 Years, 5 Months ago Karma: 12  
Tak nám nastal asi zimní spánek, nebo nějaký útlum, protože jsem tady už dobrej tejden nezaznamenal žádnou aktivitu! Takže mám na vás dotaz : Co vlastně děláte přes zimu? Já například provádím sem tam nějakou tu GO motoru na zakázku, nebo renovuju své stroje. Zrovna teď dělám GO motoru na pionýra. Podle toho jak je tu naprostý klid, tak mi připadá, že snad jen ležíte u televize a dlabete cukroví. To nikdo z vás nic nedělá okolo motorek?

Zpráva moderátorovi   Přihláýšení Přihláýšení  

Poslední editace: 17/12/2010 22:59 Od koho Uďa.

Název motorkář není sinonimem pro šílenec, ale znamená vyjádření životního stilu
  Administrátor zablokoval přístup pro neregistrované.
elstrem (Uživatel)
Gold Boarder
graphgraph
Odp.:Co děláte v zimě ? 12 Years, 5 Months ago Karma: 4  
Zdar,já momentálně dodělávám velorex 560 a sháním díly,co my chybí na 250 péráka zbrojovku.

Uďa (Uživatel)
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž udamerotin1 TatranManetKlub l.opletal@seznam.cz Místo: Olomouc Nrozeniny: 1973-01-31
Odp.:Co děláte v zimě ? 12 Years, 5 Months ago Karma: 12  
Nejlepší nezklamou!! Já bych rád začal pracovat ne svém skútru Čezeta 501 z roku 1958. Mám už všechny díly a chromy, ale momentálně chybí peníze, tak se právě snažím nějaké přivydělat. Držím ti palec, ať se ti všechno povede a když tak sem dej nějakou fotku, ať víme jak pokračuješ. Taky nafotím toho pincka(i když není můj) aby všichni věděli, co se dá z té hrůzy vytvořit

Název motorkář není sinonimem pro šílenec, ale znamená vyjádření životního stilu
Uďa (Uživatel)
Platinum Boarder
graphgraph
Tak jsem dneska úspěšně zkompletoval obě poloviny karteru s převodovkou a klikovkou a namontoval jsem spojku. Celkem mi to trvalo asi 3 hod., z toho jsem hodinu ohříval kartery v troubě, takže jsem si připadal, jakobych pekl vánoční cukroví Zítra dorazím zbytek, bo jsem teďka v práci, mám noční šichtu.

Poslední editace: 25/12/2010 13:05 Od koho Uďa.

Uďa (Uživatel)
Platinum Boarder
graphgraph

Poslední editace: 27/12/2010 21:59 Od koho Uďa.

Jdi nahoru Odeslat odpověď
Poháněno: FireBoardstáhnout poslední příspěvky do počítače

spacer.png, 0 kB
Povinné ručení online | Havarijní pojištění | Pojištění vozidel | Poviné ručení | Pojištění | Filmy ke stažení | Povinné ručení porovnání | Porovnání povinného ručení | Písničky s akordy | spacer.png, 0 kB