|
Náhradní díly Jawa Diskuze
Odp.:netečie benzín (1 zobrazeno) (1) host
Oblíbené: 2
|
|
TÉMA: Odp.:netečie benzín
|
Bzricho (Uživatel)
Junior Boarder
|
netečie benzín 12 Years, 9 Months ago
|
|
nádrž mám pekne hrdzavú z oboch strán. teraz stala motorka 3 mesiace a pekne sa poolupovala hrdza upchala mi ventil nádrže. tak som ho prefúkol kompresorom a prečistil benzínom a ajtak netečie a takmer ani nekvapká. tak som to rozobral prečistil poskladal a ajtak netečie a som z toho zúfali a fakt neviem čo stím. Poradte
a ešte dodatok, bola tu téma ohľadom odstranenia hrdze z nádrže a neviem to tu nájsť tak ak by ste vedeli tak mi pošlite link
ďakujem
|
|
|
|
|
Administrátor zablokoval přístup pro neregistrované.
|
|
Odp.:netečie benzín 12 Years, 9 Months ago
|
|
Já jsem odstranil rez tak, že jsem do nádrže nalil ocet (plnou nádrž) a nechal jsem to působit přes noc. Výsledek byl hodně dobrý, téměř dokonalý. Co se týče kohoutu, někdy nestačí jen profouknout. Doporučuji komplet rozebrat, vyměnit veškeré gumové těsnění a vyměnit také sítko kohoutu. Pak v rozebraném stavu prošťouchnout vhodným drátkem oba kanálky kohoutu a znovu propláchnout.
|
|
|
|
|
Název motorkář není sinonimem pro šílenec, ale znamená vyjádření životního stilu
|
|
|
Bzricho (Uživatel)
Junior Boarder
|
|
|
no asi nič iné neostáva než to celé rozpitvať ale vdaka neposlušnému ventilu som rozobral skoro celú motorku. A ten ocot to som ešte nepočul ale skúsim vdaka za radu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Snad bude moje rada k užitku, když tak napiš jak to dopadlo!
|
|
|
|
|
Název motorkář není sinonimem pro šílenec, ale znamená vyjádření životního stilu
|
|
|
Bzricho (Uživatel)
Junior Boarder
|
Odp.:netečie benzín 12 Years, 8 Months ago
|
|
no s octom to nevyšlo sice som ho nemal až po okraj chýbal asi liter ale nespravilo to nič. po vyliatí bol ocot dosť ryšavý ale z hrdzou to nespravilo nič je tam stále. a bolo to tam 3 dni. no ale v každom pripade to skúsim ešte raz. poradte aké sú ešte možnosti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|

|
Povinné ručení online |
Havarijní pojištění |
Pojištění vozidel |